FRANCIJA

Tiešie lidojumi no Rīgas ar AirBaltic. Janvāris

Francija – Alpu panorāmas pasaka, kur atrodas Eiropas iecienītākie slēpošanas kūrorti. Slavenākais: Three Valleys Resort – pasaulē lielākais slēpošanas reģions, daudzpusīgs, piemērots gan klusai ģimenes slēpošanai, gan adrenalīna cienītājiem.

Slēpošanas kūrorti:
⛷️ Three Valleys Resort
⛷️ Paradiski

SPECIĀLI PIEDĀVĀJUMI UN PĒDĒJĀ BRĪŽA

FRANCIJA (ŽENĒVA) | ✈ 04.01.2025 (NT) | 7 naktis | no 656 EUR

Mūsu klientu populārākā izvēle:

Altis Val Vert (3+), Brokastis no 1010 €/pers. *ceļojot divātā
Ģimenes viesnīca Brides-les-Bains centrā ar lielisku atrašanās vietu netālu no galvenās ielas. Tuvākais pacēlājs Olympe apmēram 200 m attālumā. Viesnīcā ir pirts un apsildāma slēpju novietne.

Residence Plein Soleil (3), Bez ēdināšanas no 930 €/pers. *ceļojot divātā
Apartamentu viesnīca Meribel Mottaret centrā ar skaistiem skatiem, Tuvumā ir veikali, restorāni un izklaides iespējas. Līdz tuvākam pacēlājam ir 20 m. Pieejama slēpju novietne.

Residence Le Hameau du Mottaret (3), Bez ēdināšanas no 906 €/pers. *ceļojot divātā
Apartamentu viesnīca Meribel Mottaret centrā, 1800 m augstumā, netālu no slēpošanas trasēm, pacēlājiem un veikaliem. Līdz tuvākai trasei ir aptuveni 20 m.

Iesakām slēpotāju grupām:

Residence Lagrange Vacances Cybele (2), Bez ēdināšanas no 656 €/pers. *ceļojot 4 cilvēku grupā
Apartamentu viesnīca 300m no Brides les Bains centra. Apartamentu skaits – 132. Viesnīcā ir apsildams peldbaseins un slēpošanas skapīši. Tuvākais pacēlājs – aptuveni 600 m.

Apartments (in Meribel Mottaret) (2), Bez ēdināšanas no 746 €/pers. *ceļojot 4 cilvēku grupā
Vienkārši, bet labi aprīkoti apartamenti slēpošanas brīvdienām aptuveni 2 km attālumā no Meribel Mottaret centra. Līdz tuvākajam pacēlājam ap 20-500 m.

Residence Cret Voland (4), Bez ēdināšanas no 826 €/pers. *ceļojot 4 cilvēku grupā
Viesnīca ar 36 labi aprīkotiem apartamentiem netālu no Les Menuires centra. Viesnīcā ir pieejama slēpju novietne, netālu atrodas peldbaseins. Līdz tuvākai slēpošanas trasei ir apmēram 100 m.

Viesnīcās ar termālajiem baseiniem un spa:

Residence Club MMV Le Coeur Des Loges (4), Bez ēdināšanas no 1196 €/pers. *ceļojot divātā
Liela viesnīca ar spa centru atrodas Les Menuires slēpošanas kūrortā, 550 m attālumā no pacēlāja. Viesnīcā ir pieejams bērnu klubs, slēpju novietne un slēpošana inventāra noma.

Village Club MMV Les Arolles (4), Puspansija no 1430 €/pers. *ceļojot divātā
Viesnīca ar spa centru un restorānu 350 m attālumā no Val Thorens centra. Slēpošanas trase aptuveni 50 m attālumā, līdz pacēlājam aptuveni 500 m. Viesnīcā pieejams bērnu klubs, slēpju novietne un inventāra noma.

Village Club MMV Plagne 2000 (4), Pilna pansija no 1466 €/pers. *ceļojot divātā
Liela viesnīca ar spa centru un panorāmas skatu uz kalniem La Plagne kūrortā. Tuvākais pacēlājs apmēram 50 m attālumā. Pieejama slēpju novietne, bērnu klubs un slēpošanas inventāra noma.

  • Pirmā iemaksa 20% un atlikusī summa jāmaksā 42 dienas pirms ceļojuma.
  • Slēpošanas inventāra pārvadāšana 5 €/vienība, vienā virzienā (23kg).
    Vienā slēpošanas komplektā iekļauts slēpju zābaku pāris, ķivere, viens pāris slēpju un viens pāris nūju. Slēpošanas inventārs jāiepako slēpju somā, lai izvairītos no bagāžas bojājumiem. Pasažieris drīkst sapakot ekipējumu divās slēpošanas inventāram paredzētās somās (piemēram, slēpju soma, slēpošanas zābaku soma).

Cena ir dinamiska un var mainīties.

Publikācijas datums: 18.09.2024 (NT)